Nákupy

Bazén na příští rok


Jistě zde bude hodně lidí, kteří bazén nemají, a proto budou remcat a závidět. Jenže, co vám brání v tom si ho pořídit také? Ale ne, klasickou výmluvu, že je to drahé si nechte od cesty. Jistě, zadarmo to není, ale už dávno to nestojí tolik, že by vás to přinutilo jít žebrem. A neříkejte, že nechodíte na plovárnu. Ani vy ani děti. Tomu se dá jen těžko uvěřit. A nyní si spočítejte na kolik vás ty návštěvy přišly. Nejen vstupné, ale také doprava tam, doprava zpět, a to už vůbec nemluvíme o ztraceném čase. Jedete tam půl hodiny? Fronta, šatna, sprcha? A zpátky také půl hodiny? Kolikpak to udělá hodin za celou sezonu?

slečna v bazénu

A za pět? Takže si nyní představte, že máte bazén doma na zahradě a nikam jezdit nemusíte. Prostě přijdete domů a hupnete do chladné vody, která vám ihned ochladí jistě přehřátý organismus. Nemluvě o tom, že tady víte, v čem se koupete, protože si vodu „děláte“ sami. Víte, co v ní máte. Kolik chloru, kolik soli, víte, jak je tvrdá i jak je kyselá. A je to vaše. Tak co, změníte názor na koupi? K bazénu toho moc nepotřebujete. Maximálně vykopat díru, pokud nechcete mít bazén nadzemní. A i to vykopání vám zařídí firma, pokud si najdete takovou, která vám udělá bazén na klíč. A to není v dnešní době nic tak složitého.

ve vodě

Pak už přijde jen udělat rozvody vody, odpady, přepady, místo na čerpadlo a filtraci a tak dále a tak dále. Takže třeba budete potřebovat i koleno 90° lep/záv Chlorito. To je firma, u které můžete nakupovat vše, co se bazénu a úpravy vody týče. Na jejich webových stránkách najdete i telefonní číslo, na které si můžete zavolat, pokud si třeba s něčím nevíte rady. Protože i to se může stát, přesto, že jsou na všem napsané návody. Nuže, nyní si klikněte na odkaz, který je zde v tomto článku umístěn a jakmile vás to přenese na jiný web, tak se tam rozhlédněte a začněte znovu přemýšlet.

Powered by: Wordpress